biologija 

biologijakp.webs.com

Blog

Biologijakp-internet prvenstvo - 2014

Posted by [email protected] on November 5, 2014 at 3:35 PM

Povodom godinu dana rada sajta Biologijakp organizuje prvo onlajn takmicenje iz biologije. U takmicenju mogu ucestvovat svi ucenici V i IV razreda osnovne skole. Takmicenje je podeljeno na tri nivoa.

U prvom krugu takmicenja mogu ucestvovati svi ucenici. Test ce se sastojati od 20 pitanja koja nose po 5 poena.Test se otvara 5. novembra 2014 godine u ponoc i zatvara se 8.novembra 2014 u ponoc. Test se moze raditi samo jednom i vremenski je ogranicen na sat vremena. Ako udjete u test i izadjete iz njega vise necete moci da pristupite testu.

U drugo kolo prolaze prvih petnaest takmicara. Test ce se sastojati od 15 malo pitanja tezih od predhodnog kruga. Test se otvara 9. novembra , a zatvara 12 novembra.

U finale takmicenja prolaze prvih 10 takmicara. Finale ce se odrzati 18. novembra 2014 godine. U finalu ucesnici ce preko skajpa,vibera ili preko sajta omegle.com odgovarati na 10 postavljenih razlicitih pitanja. Svakom kandidatu bice postavljana razlicita pitanja istog nivo. Pitanja ce se izvlaciti preko sajta random.org. Kandidati ce imati 1 minut za odgovaranje na jedno pitanje.

Napomena: Molimo sve zainteresovane da nam putem elektronske poste posalju saglasnost za objavljivanje rezultata. Ukoliko se neko nije saglasam rezultati ce mu biti poslati na e-mailu. Takodje mozemo za svakog kandidata posebno napraviti stranicu (obezbedjenu sifrom) gde ce mo invidualno postaviti rezultat za svakog.

Srecno!

Categories: Razno, Zoologija, Botanika

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments

biologija